Actualitat

Arrimadas, sobre Torrent: “Si compareix en el Parlament i diu la veritat, Catalunya es desbloqueja

by cscatalunya — 12 març 2018 @ 13:13
Comparte

Cs insta Torrent que“doni la cara” en el Parlament i expliqui per què “de manera reiterada proposa candidats que sap que no podran ser presidents”

Parlament de Catalunya, dilluns 12 de març del 2018. “Si Torrent compareix en el Parlament i diu la veritat, Catalunya es desbloqueja”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després d’anunciar que el seu grup parlamentari demanarà “avui mateix” la compareixença del president del Parlament, Roger Torrent, en el ple del Parlament perquè “doni la cara” i expliqui per què “de manera reiterada proposa a candidats que sap que no podran ser presidents de la Generalitat”.

Ho ha dit després que aquest cap de setmana Torrent suspengués novament el ple d’investidura previst per avui “perquè, segons ell, estava esperant que la petició de Jordi Sànchez es pogués resoldre en el Tribunal Europeu de Drets Humans”, la qual cosa finalment “no s’han atrevit” a dur a terme “per evitar fer un ridícul espantós”.  En aquest sentit, ha constatat que “Torrent no està buscant un president, sinó allargar aquesta mentida que no es creuen ni ells”.

En una roda de premsa a la Cambra catalana, la líder de Ciutadans ha advertit que els catalans ja “han esperat prou” i ha recordat novament que és el president de la Cambra qui “té la clau” per acabar amb aquesta “situació vergonyosa”. I ha sentenciat: “Hi ha molts problemes que estan bloquejats per la irresponsabilitat dels partits separatistes, que es creuen que Catalunya és el seu ‘cortijo’ i el Parlament, la seva casa”.

Volver a ACTUALIDAD