Actualitat

Arrimadas: “Torrent no vol donar la cara en el Parlament perquè li fa vergonya reconèixer que el ‘procés’ és una pantomima”

by cscatalunya — 13 març 2018 @ 13:44
Comparte

Inés Arrimadas envia una carta a Torrent perquè“deixi d'amagar-se darrere la Mesa" i "expliqui per què de manera reiterada proposa candidats a la Generalitat que sap que són inviables”

Parlament de Catalunya, dimarts 13 de març del 2018. “Torrent no vol donar la cara en el Parlament perquè li fa vergonya reconèixer que el ‘procés’ és una pantomima”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que en la reunió de la Mesa s’hagi tornat a constatar que el president del Parlament, Roger Torrent, “no està al servei de tots els catalans, sinó dels partits separatistes”, en rebutjar la proposta de la formació taronja de comparèixer en un ple de la Cambra catalana per “donar la cara” i explicar “per què de manera reiterada proposa candidats a la Generalitat que sap que són inviables”.

En una roda de premsa a la Cambra catalana, Arrimadas ha manifestat: “Segons Torrent, en el Parlament es pot declarar la independència, però no pot venir a donar la cara davant els catalans; És absurd i no hi ha ningú que s’ho cregui”.  

Per això, la líder de Ciutadans ha elaborat una carta dirigida directament a Torrent perquè “deixi d’amagar-se” i ha advertit que des de Cs “seguiran donant la batalla” fins que reconeguin que “tot això ha estat una mentida”. “El ‘procés’ acabarà en sentit comú”, ha conclòs.

 

Volver a ACTUALIDAD