Actualitat

Arrimadas: “Que no ens facin perdre més temps; Si Torrent diu la veritat en el Parlament, Catalunya es desbloqueja”

by cscatalunya — 14 març 2018 @ 10:36
Comparte

La líder de Cs defensa, a TV3, recuperar“la normalitat i el consens i cosir la societat que els partits separatistes han fracturat”

Barcelona, dimecres 14 de març del 2018. “Que no ens facin perdre més temps; Si Torrent diu la veritat en el Parlament, Catalunya es desbloqueja”.Així ho ha dit la líder de Ciutadans a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que ahir el president de la Cambra catalana, Roger Torrent, rebutgés la proposta de Ciutadans de comparèixer en un ple per “donar la cara i explicar a tots els catalans per què està proposant de manera reiterada candidats que sap que no podran ser presidents de la Generalitat”.

En una entrevista en ‘Els Matins’ de TV3, Arrimadas ha reiterat que “el ‘procés’ ha estat una mentida que no va enlloc” i per això ha advertit a Torrent que és“la seva responsabilitat” desbloquejar la situació proposant una candidatura que “pugui governar per a tots els catalans”.

“Volem recuperar la normalitat i el consens, treballar dins la legalitat i cosir la societat que els partits separatistes han fracturat”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD