Actualitat

De Páramo: “Torrent segueix amagant-se darrera la Mesa del Parlament i sense donar la cara davant de tots els catalans”

by cscatalunya — 19 març 2018 @ 18:25
Comparte

El Secretari de Comunicació de Ciutadans reitera al president de la Cambra que “està a les seves mans desbloquejar la situació a Catalunya” 

 

Parlament de Catalunya, dilluns 19 de març del 2018. “Torrent segueix amagant-se darrera la Mesa del Parlament i sense donar la cara davant de tots els catalans”. Així ho ha dit el portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en el Parlament i Secretari de Comunicació del partit, Fernando de Páramo, després que novament la Mesa i Junta de Portaveus “matrix” no hagi fixat la data d’un ple proposat per Cs perquè el president de la Cambra, Roger Torrent, “doni la cara” i expliqui “a tots els catalans com desbloquejarà la situació de paràlisi que hi ha a Catalunya”.

En declaracions als mitjans de comunicació, De Páramo ha lamentat que Catalunya segueixi “al limb” i ha advertit novament a Torrent que “està a les seves mans desbloquejar la situació”.

A més, ha assegurat que la resposta del president del Parlament a la carta que li va enviar fa uns dies la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, “posa en evidència que vol seguir amagat” i que posa “excuses” per no convocar el ple. “Sembla el món al revés; en aquest parlament es pot declarar la independència, però el president del Parlament no pot comparèixer”, ha sentenciat. I s’ha preguntat: “Llavors on pot comparèixer el president del Parlament?”.

Volver a ACTUALIDAD