Actualitat

Rivera: “Avui tornem a sortir al carrer per demanar un Govern que respecti les lleis i que governi per a tots els catalans”

by cscatalunya — 19 març 2018 @ 09:59
Comparte

• El president de Cs insta a PP i PSOE a reformar la llei electoral “injusta” durant la manifestació organitzada per SCC a Barcelona

“Avui tornem a sortir al carrer per demanar un Govern sense corrupció, que respecti les lleis i que governi per a tots els catalans”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, abans de participar en la manifestació ‘Avui més que mai, seny’ organitzada per Societat Civil Catalana (SCC) a Barcelona, juntament amb el portaveu del partit al Congrés dels Diputats, Juan Carlos Girauta, el portaveu parlamentari de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, i el vicepresident de la Mesa del Parlament, José María Espejo-Saavedra, entre d’altres membres de la formació taronja. Cs ha aconseguit vèncer al nacionalisme en les urnes després de 40 anys, però la llei electoral injusta que tenim no ens permet formar govern”, ha destacat després d’instar PP i PSOE a permetre reformar-la, com proposa Cs, ja que “els grans beneficiats són els nacionalistes”.

En declaracions als mitjans de comunicació abans del començament de la manifestació, Albert Rivera ha lamentat que “Catalunya segueix pendent del fugitiu de Waterloo i dels senyors de la presó d’Estremera”. Davant d’aquesta situació, ha demanat als polítics separatistes “que reconeguin en públic el que diuen en privat: que el ‘procés’ ha fracassat”.

 En resposta a una pregunta dels periodistes sobre la presó permanent revisable, el president de Cs ha assegurat que aquesta setmana “tots els partits van quedar retratats” i ha afegit que “no té sentit la incoherència del PSOE de recórrer al TC i no esperar a que es resolgui”. “El problema a Espanya és la reincidència, hi ha pocs casos però molt dolorosos. Cal revisar el tercer grau, esperar a que resolgui el TC i respectar a les víctimes”, ha insistit.

Sobre l’enquesta que avui publica La Vanguardia, Albert Rivera considera que “reflecteix un canvi d’etapa a Espanya i una fi de cicle perquè els espanyols estan farts del bipartidisme”. “Estem davant un canvi estructural i seguirem treballant per a donar als espanyols una alternativa il·lusionant, de regeneració i de mesures conta la precarietat laboral i la corrupció”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD