Actualitat

Inés Arrimadas: “Quan van proposar que Sànchez fos President ja se sabia que l’única cosa que volien era allargar l’embolic del ‘procés’”

by cscatalunya — 20 març 2018 @ 12:59
Comparte

La líder de Cs a Catalunya, sobre la possibilitat que Turull sigui candidat:“De debò que després de tot el que han fet volen posar com a president a un imputat per malversar diners públics?”

Parlament de Catalunya, dimarts 20 de març del 2018. “Quan van proposar que Sànchez fos President ja se sabia que l’única cosa que volien era allargar l’embolic del ‘procés’”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que Jordi Sànchez hagi anunciat davant el Tribunal Suprem la seva disposició a deixar el seu escó en el Parlament. En una roda de premsa a la Cambra catalana, ha reiterat el que des de la formació taronja ja s’havia advertit: “L’única cosa que volen és posar obstacles per no sortir d’aquesta situació”.

En resposta a una pregunta dels periodistes, la líder de Cs a Catalunya també s’ha referit a les informacions que apunten a Jordi Turull com a possible nou candidat a la presidència de la Generalitat: “Després de tot el que han fet, de les empreses que han marxat i de les famílies que han trencat, de debò volen posar a un imputat per malversar diners públics?”, s’ha preguntat. Per a Arrimadas, aquest fet constata que els partits separatistes“segueixen en l’estratègia de proposar noms que saben que no podran ser presidents”.

Arrimadas ha tornat a avisar al president del Parlament, Roger Torrent, que està a les seves mans retornar “la normalitat” a Catalunya i li ha retret que “actuï com l’advocat de Puigdemont” en no voler “donar la cara” en un ple, com va demanar Ciutadans. “Li fa vergonya haver d’explicar l’embolic que han organitzat”, ha sentenciat. També ha anunciat que Cs presentarà un recurs de reconsideració a l’admissió a tràmit de la Llei de la Presidència, que pretén “seguir posant el Parlament al servei d’un escapolit de la Justícia i d’aquells que es creuen per sobre de les Lleis”.

Volver a ACTUALIDAD