Actualitat

De la Calle: “Esquerra no sap gestionar la Renda Garantida de Ciutadania ni vol fer-ho; el mateix va passar amb Convergència i la Renda Mínima d’Inserció”

by cscatalunya — 21 març 2018 @ 15:09
Comparte

La portaveu d'Afers Socials de Cs alerta que"existeix una mala gestió administrativa del pla d'inserció laboral"

Parlament de Catalunya, dimecres 21 de març del 2018. “Esquerra no sap gestionar la Renda Garantida de Ciutadania ni vol fer-ho; el mateix va passar amb Convergència i la Renda Mínima d’Inserció”. Així ho ha dit la diputada de Cs i portaveu d’Afers Socials del partit a la cambra catalana, Noemí de la Calle, després de reunir-se amb la Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania al Parlament.

Sobre el Pla d’Inserció Laboral, la diputada de Cs ha lamentat que l’Administració “està orientant als beneficiaris d’aquest ajut d’una manera ineficaç, que acaba amb la renúncia d’aquests a una part de les prestacions a les quals tenen dret”. Davant d’aquesta situació, ha assegurat que les persones més vulnerables de la societat “el que volen és aconseguir una feina” i considera que l’Administració, “en lloc d’ajudar-los, els hi està posant més difícil”.

Volver a ACTUALIDAD