Actualitat

Arrimadas a Turull: “No allargui més la novel·la del ‘procés’ que tant ha perjudicat Catalunya; Té una última oportunitat per reconèixer aquesta farsa i dir la veritat als catalans”

by cscatalunya — 22 març 2018 @ 20:23
Comparte

La líder de Cs creu que el discurs de Turull “ha decebut a tots”en no“tenir la valentia de reconèixer que el 'procés' ha estat una farsa”

Parlament de Catalunya, dijous 22 de març del 2018. “No allargui més la novel·la del ‘procés’ que tant ha perjudicat Catalunya; Té una última oportunitat per reconèixer aquesta farsa i dir la veritat als catalans”.Així s’ha dirigit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, al candidat a la presidència de la Generalitat, Jordi Turull, després d’haver pronunciat el seu discurs en el ple d’investidura que considera “poc convincent” en haver defensat qüestions que “no es creu” ni ell.

En la seva intervenció, Arrimadas ha criticat la forma en la qual s’ha convocat el ple perquè, ha assegurat, “si Turull demà no tingués una cita important amb la Justícia” no s’hauria convocat. Això constata que “els partits separatistes no volen un President, només volen allargar el caos perquè fora d’aquí no tenen res que oferir als catalans”. “La realitat dels catalans és molt dura i no volen gestionar-la”, ha dit referint-se especialment a les “pitjors” llistes d’espera en dependència, els barracons a les escoles i el “fracàs” en obres d’infraestructures com la L9 del Metro.

Sobre el discurs d’investidura de Turull, Arrimadas li ha manifestat: “Vostè ha estat capaç de decebre tothom, perquè ni ha acceptat la realitat ni ha tingut la valentia de reconèixer que tot això ha estat una farsa”. Per a Arrimadas, la celebració d’aquest ple representa “un capítol més d’aquesta llarga i cara novel·la de ficció”.

També li ha advertit que “no pot ser part la solució algú que forma part del problema”, després de recordar que Jordi Turull va ser el portaveu del govern que va provocar “fugida d’empreses i fractura social”. “Els que trenquen la convivència no poden garantir la unió; els que fan que marxin empreses no poden garantir que tornin i els que han trencat ponts no poden apel·lar a la concòrdia”, ha sentenciat Arrimadas.

La líder de Cs ha reiterat que el desafiament separatista “no ha portat res positiu a Catalunya” i per això ha demanat als partits separatistes que “no facin perdre més temps, més diners i més oportunitats” als catalans.

Volver a ACTUALIDAD