Actualitat

Carlos Carrizosa, sobre la “fugida” de Marta Rovira: “Estem en la fase del campi qui pugui del ‘procés’”

by cscatalunya — 23 març 2018 @ 14:58
Comparte

Després d'un nou atac a la seu de Cs a Barcelona, Carrizosa afirma:“Alguna cosa estem fent bé quan ens ataquen aquells que no saben conviure en democràcia”

Parlament de Catalunya, divendres 23 de març del 2018. “Estem en la fase del campi qui pugui del ‘procés’”. Així s’ha referit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, a la “fugida” de Marta Rovira, que no ha anat a declarar davant el Tribunal Suprem com estava previst aquest matí. En una roda de premsa a la cambra catalana, Carrizosa ha lamentat que “mentre uns emboliquen la troca i després fugen, els qui paguen els plats trencats són els autònoms, les famílies, els ciutadans que treballen i que paguen els seus impostos”.

El portaveu de Ciutadans ha constatat, després del ple d’investidura fallit d’ahir, que Jordi Turull no pot ser el president “de tots els catalans” i ha defensat que “qui governi la Generalitat ha de ser una persona lliure de preocupacions judicials i que no estigui imputat”.

Sobre la reunió de la Junta de Portaveus d’aquest matí, Carrizosa ha anunciat que el seu partit acudirà al Consell de Garanties Estatutàries “perquè dictamini” sobre la proposta dels partits separatistes de modificar la Llei de la Presidència per lectura única, després que la Mesa hagi denegat les reconsideracions de l’Oposició. També ha anunciat que finalment el president del Parlament, Roger Torrent, compareixerà a principis d’abril com demanava Ciutadans perquè doni explicacions sobre per què proposa candidats que “sap que no podran ser presidents”.

D’altra banda, Carrizosa ha denunciat un nou atac a la seu de Cs a Barcelona amb pintades. Es tracta del desè atac en sis mesos que pateix la formació taronja a les seves seus a Catalunya. En aquest sentit, ha manifestat:“Alguna cosa estem fent bé quan ens ataquen aquells que no saben conviure en democràcia”, i ha afegit que no els faran callar “per molt que els intolerants ataquin” les seves seus.

Volver a ACTUALIDAD