Actualitat

Cs exigeix a Torrent la desconvocatòria del ple d’investidura previst per demà després de l’empresonament de Turull

by cscatalunya — 23 març 2018 @ 19:32
Comparte

Carlos Carrizosa demana al president del Parlament que“designi d'una vegada per totes un candidat sense causes judicials i que treballi per a tots els catalans”

Parlament de Catalunya, divendres 23 de març del 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, ha anunciat que el seu grup demanarà “demà a primera hora” al president de la Cambra catalana, Roger Torrent, la desconvocatòria del ple d’investidura després de l’empresonament del candidat proposat, Jordi Turull, i altres membres implicats en el desafiament separatista. En una roda de premsa en el Parlament, Carrizosa ha mostrat el seu respecte per les decisions judicials, encara que ha advertit que tots els ciutadans són “iguals davant la Llei, també els polítics”.

El portaveu de Cs ha criticat Torrent per la seva “irresponsabilitat” en haver convocat el ple d’ahir “amb nocturnitat i amb presses per fer un ‘numeret’ en el Parlament, la qual cosa demostra que per la seva banda existia l’afany d’interferir en l’acció de la Justícia”. Des de la formació taronja ja es va advertir que el succeït ahir en la Cambra va ser una “farsa” perquè tots sabien que “Turull no podia ser el president de tots els catalans per les seves greus causes pendents amb la Justícia”.

“Torrent ha proposat tres candidats: un escapolit de la Justícia, un que pujava damunt els cotxes de la Guàrdia Civil i un imputat per malversació”, li ha retret. I li ha demanat que “designi d’una vegada per totes un candidat sense causes judicials i que treballi per a tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD