Actualitat

Inés Arrimadas: “El ‘procés’ ha estat un fracàs institucional, social i polític; ja n’hi ha prou”

by cscatalunya — 24 març 2018 @ 12:03
Comparte

· La líder de Cs a Catalunya aposta perquè "torni el sentit comú, la tranquil·litat i la normalitat al Parlament perquè arribi a la societat catalana"

“El ‘procés’ ha estat un fracàs institucional, social i polític; ja n’hi ha prou”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en la seva intervenció en la que havia de ser la segona sessió del ple d’investidura.

Arrimadas ha demanat que “torni el sentit comú, la tranquil·litat i la normalitat al Parlament perquè arribi a la resta de la societat”, després que el president del Parlament, Roger Torrent, hagi suspès el ple, però no un debat a l’hemicicle. I ha assegurat que “molts veuen aquest debat amb tristesa, preocupació i indignació”. I s’ha preguntat: “Quant hem d’esperar per parlar del que ens uneix i per saludar-nos pels passadissos?”. 

La líder taronja ha dit als partits independentistes que “pensaven que vivien en un sistema d’impunitat i immunitat”, el que ha qualificat com “el seu gran error”. A més, ha recordat que en les reunions de la Mesa del Parlament, els lletrats i l’oposició els hi van advertir “moltes vegades“. I ha conclòs: “Per a què ha servit el ‘procés’?”. 

La portaveu taronja també s’ha dirigit a Torrent pel seu discurs a l’inici del ple i li ha demanat que “deixi de fer discursos i mítings d’ERC” i li ha proposat que doni la cara “en un ple del Parlament”, tal com li han demanat des de Cs.

Volver a ACTUALIDAD