Actualitat

De Páramo: “El Procés ha arribat a un carrer sense sortida; ja n’hi ha prou de confrontació i de trencar la societat catalana” 

by cscatalunya — 25 març 2018 @ 13:48
Comparte

· El secretari de Comunicació de Cs assegura que “Torrent no és el president del Parlament, sinó el dels partits independentistes” 

Barcelona, diumenge 25 de març de 2018“El Procés ha arribat a un carrer sense sortida; ja n’hi ha prou de confrontació i de trencar la societat catalana”. Així ho ha dit el secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt al Parlament, Fernando de Páramo, després del que havia de ser la segona sessió del ple d’investidura.

De Páramo ha dit que “el ‘procés’ no ha portat res de bo, sinó tot el contrari” i ha recordat que “Catalunya som tots” encara que “estan ignorant els que vam guanyar les eleccions per voler seguir sent catalans, espanyols i europeus”.

El secretari de Comunicació de Cs considera que “Torrent no és el president del Parlament, sinó el dels partits independentistes” perquè el discurs institucional que va fer a la Cambra catalana “va ser un mítin d’ERC”.

El líder taronja ha afegit que “a Torrent li ha sortit un soci d’última hora que són els senyors de Podemos”, una formació que “s’ha convertit en el soci ideal per allargar aquest ‘procés’ ja esgotat”.

De Páramo també ha dit que “les mobilitzacions al carrer han de fer-se respectant al que pensi diferent i no insultant, com acaba de passar, i precisament a la seu Cs amb pintades”. El portaveu de Cs es referia a l’insult que li ha llançat un vianant durant la roda de premsa. “Són situacions diàries que vivim constantment per ser el partit que ha guanyat les eleccions a Catalunya” ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD