Actualitat

Roldán, després de 100 dies del 21D: “Catalunya segueix bloquejada, la qual cosa evidencia que els partits separatistes no tenen intenció de sortir d’aquesta situació”

by cscatalunya — 31 març 2018 @ 11:08
Comparte

• La diputada de Cs, als polítics separatistes: “Deixin d'allargar el ‘procés’ i busquin un candidat que respecti la legalitat i a tots els catalans”

Barcelona, dissabte 31 de març del 2018.

“Han passat 100 dies des del 21D i Catalunya segueix bloquejada, la qual cosa evidencia que els partits separatistes no tenen intenció de sortir d’aquesta situació”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Lorena Roldán, quan es compleixen 100 dies de les eleccions del 21 de desembre en les quals va guanyar la formació taronja. En declaracions als mitjans de comunicació a Barcelona, Roldán ha criticat que els polítics separatistes “segueixin bloquejant el Parlament” i “només” l’obrin per “celebrar plens de ‘no investidura’ amb candidats que no reuneixen les condicions per ser presidents”. 

La diputada de Cs ha reiterat que és el president del Parlament, Roger Torrent, qui “té la clau per desbloquejar la situació” a Catalunya proposant “un candidat que no estigui imputat per malversació, que respecti la legalitat, les resolucions judicials i a tots els catalans”. “Els demanem que deixin ja d’allargar el ‘procés’ que no ens ha portat res bo, que reconeguin el seu fracàs i que busquin un candidat que treballi pels problemes reals”, ha sentenciat.

També s’ha referit al missatge que ha enviat Carles Puigdemont a les seves xarxes socials aquest matí: “És molt trist que set milions i mig de catalans hàgim d’estar pendents del que diu una persona que va fugir de la Justícia, que està imputada per greus delictes i que sap que no tornarà a ser president de la Generalitat”.

A la pregunta d’un periodista sobre la multa del PSOE a José Montilla i Francesc Antich per absentar-se de la votació en el Senat que va activar l’aplicació de l’article 155, Roldán ha constatat que “és una mostra més de la falta de projecte per a tots els espanyols” del PSOE. També ha recordat que dimecres passat el PSC va votar en contra a la proposta de Ciutadans on es demanava la dimissió de Torrent com a president del Parlament “per dedicar-se a fer mítings d’ERC i a ser el president del ‘procés’”. I s’ha preguntat: “Què més necessita el PSC per adonar-se que Torrent no representa a tots els catalans?”.

Volver a ACTUALIDAD