Actualitat

Carlos Carrizosa: “Gràcies a Cs Torrent haurà de donar la cara al Parlament sobre el bloqueig polític a Catalunya” 

by cscatalunya — 4 abril 2018 @ 12:29
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs anuncia que el seu partit ha demanat a la Mesa del Parlament que reconsideri que"un fugit de la Justícia pugui votar a la cambra catalana" 

Parlament de Catalunya, dimecres 4 d’abril del 2018. “Gràcies a Cs Torrent haurà de donar la cara al Parlament en un ple sobre el bloqueig polític a Catalunya”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Carlos Carrizosa, davant la sessió plenària que demà debatrà una Proposta de Resolució de Cs que exigeix al president de la cambra catalana el compliment de la seva funció institucional de proposar a un candidat a la presidència de la Generalitat. “Venim d’una altra investidura fallida, la del senyor Jordi Turull, i els catalans no sabem què succeirà ni quins plans té el president del Parlament”, ha criticat en una roda de premsa en la cambra catalana.

Després de recordar que Torrent “primer va proposar a un pròfug de la Justícia, després a un senyor que es pujava als cotxes de la Guàrdia Civil i després a un candidat imputat per malversació de fons públics”, Carrizosa ha instat al president del Parlament a “que proposi a un president viable que governi per a tots els catalans”.

Sobre la reconsideració que ha presentat Cs de la resolució de la Mesa que accepta la delegació de vot de Carles Puigdemont, el portaveu parlamentari de Cs ha insistit que la majoria independentista de la Mesa “va admetre que un fugit de la Justícia pugui votar en una sessió d’un parlament democràtic, en contra del criteri dels lletrats i de les resolucions del Tribunal Constitucional”.

Carlos Carrizosa: “Gracias a Cs Torrent tendrá que dar la cara en el Parlament sobre el bl

Volver a ACTUALIDAD