Actualitat

Arrimadas a Torrent: “Vostè està esperant la trucada de Puigdemont perquè li digui el que ha de fer; perquè vostès no tenen ni estratègia, ni rumb, ni projecte” 

by cscatalunya — 5 abril 2018 @ 10:45
Comparte

La líder de Csa Catalunya alerta que “els funcionaris catalans han estat els primers que han patit retallades i els únics que encara no han recuperat la paga de 2012 perquè la Generalitat no ha volgut”

Parlament de Catalunya, dijous 5 d’abril de 2018. “Vostè està esperant la trucada de Puigdemont perquè li digui el que ha de fer; perquè vostès no tenen ni estratègia, ni rumb, ni projecte”. Així l’hi ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, al president del Parlament, Roger Torrent, en la seva intervenció en el ple després de demanar la seva compareixença en el Parlament perquè “expliqui a tots els catalans per què Catalunya segueix bloquejada”.

Arrimadas li ha demanat a Torrent que “doni la cara i expliqui què ha passat a Catalunya en els últims mesos i què passarà”. A més, ha criticat que “el senyor Torrent només proposa noms per presidir la Generalitat que augmenten la confrontació i el caos”.

La líder taronja li ha retret a Torrent que “no vulgui participar en un debat parlamentari serè”, quan “la petició de la seva compareixença està avalada per un informe dels lletrats del Parlament”. “En canvi, sí que obre la Cambra Catalana un diumenge a la nit per dir que els presidents de la Generalitat no han de complir les lleis i que els jutges no els poden perseguir”, ha sentenciat.

Arrimadas ha assegurat que els partits independentistes “no tenen estratègia, ni rumb, ni projecte” i s’ha preguntat si “volen tornar ara al capítol Sànchez”, després de la carta de Carles Puigdemont demanant la investidura de Jordi Sànchez i que Sànchez hagi acceptat l’encàrrec. I ha assegurat que els partits independentistes són els primers que “no volen que acabi el 155 perquè no saben què fer amb els barracons, les llistes d’espera, o l’endeutament”.

Volver a ACTUALIDAD