Actualitat

Roldán: “Els partits independentistes no volen que acabi la novel·la del Procés, tornem enrere amb el capítol Jordi Sánchez”

by cscatalunya — 8 abril 2018 @ 09:11
Comparte

• La diputada de Cs aposta per un candidat que "no tingui càrregues judicials, compleixi la llei i respecti a tots els catalans pensin com pensin"

“Els partits independentistes no volen que acabi la novel·la del Procés, tornem enrere amb el capítol Jordi Sánchez”. Així ho ha afirmat la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, després que el president del Parlament, Roger Torrent, hagi proposat al número 2 de Junts per Catalunya com a candidat a la presidència de la Generalitat. Roldán ha lamentat que Torrent hagi proposat una persona que “està imputada per greus delictes i que ni tan sols té els suports suficients”

Per Roldán la candidatura de Sánchez és una mostra més de que els partits separatistes no tenen interès en desbloquejar Catalunya, “no tenen estratègia, rumb, ni projecte”. I ha apostat per un candidat que “no tingui càrregues judicials, compleixi la llei i respecti a tots els catalans pensin com pensin”. En aquest sentit, Roldán ha instat els partits independentistes a que “reconeguin el seu fracàs i es posin a buscar una persona que pugui solucionar els problemes dels catalans”. Roldán ha constatat que “mentre ells segueixen instal·lats en la confrontació i la paràlisi, els perjudicats són els catalans” i ha recordat que “aquesta mateixa setmana els partits independentistes han impedit que els funcionaris catalans recuperin les pagues extra que se’ls deuen”

Finalment la diputada de Ciutadans ha reclamat “diàleg entre els catalans, perquè Puigdemont i els partits separatistes han trencat la societat catalana” “És urgent reconstruir els ponts que els independentistes han dinamitat”, ha sentenciat la portaveu de Cs.

Volver a ACTUALIDAD