Actualitat

Inés Arrimadas: “La veu de la majoria social a Catalunya també ha de ser escoltada a Europa”

by cscatalunya — 11 abril 2018 @ 13:40
Comparte

La líder de Cs a Catalunya realitza a Brussel·les entrevistes amb mitjans internacionals i reunions bilaterals amb membres del Parlament Europeu, del partit i Grup Parlamentari ALDE, entre altres

 

Brussel·les, dimecres 11 d’abril del 2018. “La veu de la majoria social a Catalunya també ha de ser escoltada a Europa”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, que ha viatjat a Brussel·les per realitzar entrevistes amb mitjans internacionals i reunions bilaterals amb membres del Parlament Europeu, del partit i Grup Parlamentari ALDE, entre altres, per explicar la “crisi econòmica, social i institucional” que hi ha a Catalunya provocada pel desafiament separatista i que no només representa “un conflicte entre Catalunya i la resta d’Espanya, sinó entre catalans”.

En una roda de premsa al Parlament Europeu, Arrimadas ha assegurat que la victòria de Ciutadans en les eleccions del 21D evidència que Carles Puigdemont“no representa a tota Catalunya, sinó al segon partit de la comunitat” i ha subratllat que els seus valors són “oposats als de diversitat, solidaritat, unió i respecte que defensa la Unió Europea”. És per això que ha advertit que“Catalunya no pot seguir sent notícia per una persona que no representa a la majoria social”.  “El nacionalisme és l’antítesi d’Europa“, ha reiterat, i ha apostat per un Govern a Catalunya que “treballi per solucionar els problemes que afecten a tots els catalans, les llargues llistes d’espera en sanitat“.

Per acabar, la líder de Cs ha advertit que “els nacionalismes i els populismes són un perill per tota Europa” i s’ha compromès a seguir treballant perquè “Catalunya torni a ser un motor dins d’Espanya i de la Unió Europea”.

Volver a ACTUALIDAD