Actualitat

Arrimadas: “Catalunya necessita un Govern que respecti les lleis, que treballi per a tots els catalans i que faci d’interlocutor per recuperar el diàleg”

by cscatalunya — 12 abril 2018 @ 10:28
Comparte

La líder de Cs a Catalunya alerta que “els partits independentistes no van donar suport a la proposta de Cs per condemnar de la violència als carrers"

Barcelona, dijous 12 d’abril de 2018“Catalunya necessita un interlocutor que respecti les lleis, que treballi per a tots els catalans i que faci d’interlocutor per recuperar el diàleg”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en una entrevista al programa “El Matí” de Catalunya Ràdio.

Arrimadas ha assegurat que “cal condemnar qualsevol tipus de violència: les intimidacions a cases particulars, els atacs a les seus de partits o la crema de contenidors i el tall de carreteres” i ha advertit que la setmana passada“els partits independentistes no van donar suport a la proposta de Cs per condemnar qualsevol tipus de violència” i ha assegurat que “el paper dels polítics és condemnar tot tipus de violència i demanar que la justícia ho investigui tot”.

Després de visitar Brussel·les ahir per reunir-se amb periodistes internacionals i representants de diferents institucions europees ha afirmat que ella no fa “com Puigdemont”, que parla “en nom de Catalunya com si fos el President quan en realitat no ho és” i recorda que “no està perseguit per les seves idees polítiques, sinó pels fets, tal i com va apuntar el jutge alemany la setmana passada”.

Volver a ACTUALIDAD