Actualitat

Carlos Carrizosa, després d’enviar una carta a Torrent: “El president del Parlament ha demostrat que ell és només un engranatge més del ‘procés’”

by cscatalunya — 12 abril 2018 @ 14:05
Comparte

El portaveu de Cs adverteix que demà es tornarà a “produir un altre capítol més d'aquest ‘procés’ interminable amb un 'ple bucle' que no servirà per investir un president”

Parlament de Catalunya, dijous 12 d’abril del 2018. “Torrent ha demostrat que ell és només un engranatge més del ‘procés’”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després que des de la formació taronja s’hagi enviat un escrit al president de la Cambra catalana, Roger Torrent, en el qual se li retreu que en la seva carta dirigida al jutge Pablo Llarena pretengui “dir als jutges el que han de fer” i que, a més, “menteixi” dient que“existeix una resolució de l’ONU que obligaria que Jordi Sànchez sigui investit” quan “no és així”.

“El ‘procés’ té el seu principal aliat en el senyor Torrent”, ha manifestat, ja que “ha actuat com l’advocat de Puigdemont, ha utilitzat el Parlament per fer mítings d’ERC i ara es vol ‘carregar’ la separació de poders dient-li als jutges el que han de fer”, ha dit en una roda de premsa.

D’altra banda, Carrizosa ha recriminat a Torrent que hagi convocat el ple de demà –que hauria de servir per investir Jordi Sànchez-  tot i que sap “no es produirà aquesta investidura” perquè “una persona imputada per delictes greus i estant a la presó no pot ser president”. “Demà es tornarà a produir un altre capítol més d’aquest ‘procés’ interminable amb un ‘ple bucle’ que no servirà per investir un president de tots els catalans”, ha sentenciat.

En aquest sentit, ha demanat a Torrent que “deixi de fer perdre el temps” als catalans i “convoqui un ple amb un candidat lliure de motxilles judicials, que compleixi amb les lleis democràtiques i que governi per a tots”.

Volver a ACTUALIDAD