Actualitat

Arrimadas a Torrent: “Deixi de fer de portaveu d’ERC i d’utilitzar el Parlament com si fos el gabinet d’advocats de Puigdemont i els seus”

by cscatalunya — 13 abril 2018 @ 12:49
Comparte

La líder de Cs anuncia que el seu partit ha demanat a la Mesa del Parlament reconsiderar si “farà servir recursos públics per presentar una querella contra el jutge Llarena per dir-li el que ha de fer”

Parlament de Catalunya, divendres 13 d’abril del 2018. “Li demanem a Roger Torrent que deixi de fer de portaveu d’ERC i d’utilitzar el Parlament com si fos el gabinet d’advocats de Puigdemont i els seus”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que la Mesa de la Cambra catalana hagi acordat, amb el suport dels partits separatistes, interposar una “querella contra el jutge Pablo Llarena per pressionar-lo” i fer-ho, a més, “amb recursos de tots els catalans”.

En una roda de premsa en el Parlament, Arrimadas ha anunciat que des del seu partit es demanarà a la Mesa reconsiderar si “farà servir recursos públics per fer una querella contra un jutge per dir-li el que ha de fer”. Si finalment les forces separatistes la duguessin a terme, ha advertit que des de Ciutadans es farà tot el necessari perquè “els catalans sàpiguen quins recursos s’estan utilitzant per fer de defensors de Puigdemont i Sànchez”.

Per a Arrimadas, aquesta proposta “tan greu” forma part de l’estratègia de voler “tapar el fracàs de la gestió de Torrent per no ser capaç de presentar un candidat sense causes judicials”. I ha comparat l’actual president amb la seva predecessora, Carme Forcadell: “Forcadell estava fent de presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Torrent segueix fent de portaveu d’ERC”.

Per això, li ha demanat que deixi de fer “escenificacions” i de “dividir el Parlament” i proposi un candidat que “sàpiga que pot ser president”. I ha conclòs que “la millor sortida” per acabar amb aquesta situació és que “els partits independentistes siguin realistes i reconeguin el seu fracàs que no poden allargar més aquest ‘procés’”.

 

Volver a ACTUALIDAD