Actualitat

Carrizosa: “No consentirem que es gasti ni un sol euro més de tots en fer una querella contra un jutge per dir-li el que ha de fer”

by cscatalunya — 13 abril 2018 @ 08:10
Comparte

El portaveu de Cs assegura que la suspensió del ple previst per demà“demostra que els partits separatistes no tenen projecte i volen seguir vivint del 'procés'”

Parlament de Catalunya, dijous 12 d’abril del 2018. “No consentirem que es gasti ni un sol euro més de tots en fer una querella contra un jutge per dir-li el que ha de fer”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després que “el nou portaveu de Torrent” hagi anunciat una possible querella de la Mesa del Parlament contra el jutge Pablo Llarena i després que el president de la Cambra, Roger Torrent, hagi ajornat “una altra vegada” el ple que s’havia de celebrar demà, suposadament, per investir Jordi Sànchez.

En una roda de premsa, Carrizosa no ha descartat acudir als tribunals sobre una despesa que considera “il·legal perquè suposaria que un poder legislatiu posi una querella a un jutge que està fent la seva feina”.

Sobre la suspensió del Ple, aquest mateix matí la formació taronja advertia que aquest “’ple bucle’ era una farsa”. “Era previsible que no es celebraria; ho sabíem tots, fins i tot Torrent”, ha manifestat. Això evidencia que les forces independentistes “no tenen interès en governar ni en parlar d’educació, d’ocupació o sanitat, sinó que l’única cosa que volen és seguir vivint del procés”.

Carrizosa ha demanat a Torrent que “deixi de prendre el pèl” els catalans i que deixin “d’apropiar-se de les institucions” que representen a tots. “Els catalans es mereixen un govern que pensi en ells, que estigui format per persones sense motxilles judicials i que compleixi amb les lleis, com fan tots els ciutadans”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD