Actualitat

Villegas: “Cada dia que passa sense que Rajoy actuï, segueix fent seves les mentides evidents de Cifuentes”

by cscatalunya — 14 abril 2018 @ 12:45
Comparte

El secretari general de Cs ha lamentat que UGT i CCOO donen suport a la manifestació pels presos a Catalunya "per coaccionar els jutges"

Madrid, dissabte 14 d’abril de 2018. El secretari general de Ciutadans (Cs), José Manuel Villegas, ha instat a Rajoy que actuï i deixi de donar el seu suport a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, perquè “cada dia que passa sense que Rajoy actuï, segueix encobrint les actuacions de la senyora Cifuentes, fent seves les explicacions de Cifuentes i segueix fent seves les mentides evidents que ha expressat la senyora Cifuentes”.

 

Sobre aquest assumpte, ha assenyalat que el cas Cifuentes “cada vegada està més clar que és una trama organitzada de corrupció dins de la universitat pública per afavorir els interessos de determinats càrrecs polítics”. “La decisió que hauria de prendre Rajoy és apartar la senyora Cifuentes i posar a una persona neta que de manera interina presideixi la Comunitat de Madrid”, ha afegit.

 

Villegas ha agraït l’actuació de mitjans de comunicació, de les investigacions de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles i de la Fiscalia perquè“hem pogut veure com en aquesta trama hem tingut de tot: màsters que s’han regalat, actes falsificades, amenaces o creació de coartades per encobrir les irregularitats de la senyora Cifuentes”. Per això, el diputat taronja ha afirmat que “els madrilenys no es mereixen seguir amb una presidenta embolicada en aquest escàndol, el senyor Rajoy ha de deixar d’encobrir les trames de corrupció del PP”.

 

Sobre Catalunya, José Manuel Villegas ha destacat que “vam veure ahir com s’anunciava per Torrent que anava a utilitzar el Parlament per interposar una querella i defensar els interessos processals”. En aquest sentit, el diputat liberal ha defensat que “el Parlament ha de representar la pluralitat dels catalans, els que són separatistes i els que no”. Villegas ha lamentat que UGT i CCOO donen suport a la manifestació pels presos a Catalunya “per coaccionar els jutges”.

 

En quant a l’atac dels Estats Units i els seus aliats a Síria per l’ús d’armes químiques, Villegas ha respost que cal portar al president de Síria, Baixar al-Assad, “a la justícia i que respongui per aquests presumptes crims“.

Volver a ACTUALIDAD