Actualitat

Inés Arrimadas: “Puigdemont i els seus només volen allargar l’embolic per no enfrontar-se a la realitat dels catalans”

by cscatalunya — 17 abril 2018 @ 10:25
Comparte

La líder de Cs adverteix, en Antena 3, que “el Govern d'Espanya haurà d'assumir responsabilitats si es demostra que s'ha gastat diners de tots en l'1-O”

Madrid, dimarts 17 d’abril del 2018. “Puigdemont i els seus només volen allargar l’embolic per no enfrontar-se a la realitat dels catalans”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en referència a algunes informacions que apunten que els partits separatistes podrien estar plantejant-se una altra vegada investir Carles*Puigdemont president de la Generalitat a través d’una modificació en la Llei de la Presidència. En una entrevista al programa ‘Espejo Público’ d’Antena 3, Arrimadas ha constatat que els partits independentistes “no volen governar” i que “l’única cosa que Puigdemont vol és mantenir el ‘procés’ perquè és la seva manera de mantenir-se viu políticament”.

“Han de reconèixer el seu error, tornar a la legalitat i, a partir d’aquí, podríem començar a parlar del que ens uneix”, ha manifestat la líder de Cs, després de reiterar que li correspon al president del Parlament, Roger Torrent, proposar un candidat que “respecti les lleis i a tots els catalans” i “deixar de posar el Parlament al servei de Puigdemont”.

D’altra banda, la també portaveu nacional de Ciutadans ha advertit que “el Govern d’Espanya haurà d’assumir responsabilitats si es demostra que s’ha gastat diners de tots a pagar coses il·legals, com l’1-O“, després que el ministre d’Hisenda, Cristobal Montoro, hagi “negat” diverses vegades que els partits separatistes hagin “utilitzat recursos públics per al referèndum il·legal de l’1-O”.  Tot i això, Arrimadas ha mostrat el seu “respecte per les decisions judicials” i ha sentenciat que “seran els jutges els qui diran si hi ha hagut malversació”.

Volver a ACTUALIDAD