Actualitat

Arrimadas: “Sant Jordi és un dia màgic, una jornada de tots els catalans en la qual celebrem, la cultura i l’amistat”

by cscatalunya — 23 abril 2018 @ 14:21
Comparte

La líder de Cs denúncia un nou atac a la seu de l’Hospitalet i adverteix“als intolerants”: “No hi haurà atac, assenyalament ni agressió que pari l'onada d'il·lusió taronja”

Barcelona, dilluns 23 d’abril del 2018. “Sant Jordi és un dia màgic, una jornada de tots els catalans en la qual celebrem, la cultura i l’amistat”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, el dia que se celebra Sant Jordi, una de les festes que des de la formació taronja consideren hauria de ser “apolítica”, per la qual cosa espera que “cap partit pretengui patrimonializarla”. I ha recordat que Ciutadans ja va demanar en el Parlament que “s’iniciessin els tràmits perquè aquest dia fos declarat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO”.

En declaracions als mitjans de comunicació en la carpa que Cs ha instal·lat en Passeig de Gràcia de Barcelona per celebrar la jornada, Arrimadas ha denunciat un nou atac a la seu del partit taronja a l’Hospitalet de Llobregat amb el llançament d’excrements. Es tracta del dotzè atac en dos anys i mig. La líder de Cs ha volgut “llançar un missatge als intolerants”: “No hi haurà atac, assenyalament ni agressió que pari l’onada d’il·lusió taronja”.

Arrimadas ha insistit en la necessitat que tots els partits condemnin aquest tipus d’actes: “Qualsevol que vulgui que hi hagi convivència a Catalunya ha de condemnar la violència i separar-se dels atacs”, ha manifestat, després de recordar que “els partits separatistes i Podemos van votar en contra” de la proposta de Cs en aquest sentit.

A la pregunta d’un periodista sobre unes possibles noves eleccions a Catalunya, la líder de Cs ha tornat a demanar “realisme” als partits separatistes amb un candidat que tingui “un projecte de futur i per a tots els catalans”. I ha evidenciat que el bloqueig actual es deu al fet que “els partits independentistes no pensen en els catalans, sinó en com mantenir el ‘procés’ que és el seu modus vivendi”.

 

Volver a ACTUALIDAD