Actualitat

Joan García: “Els governs separatistes prioritzen i malgasten diners en el ‘procés’ mentre retallen drets als funcionaris”

by cscatalunya — 25 abril 2018 @ 09:46
Comparte

El diputat de Cs critica que la recuperació de la paga extra dels treballadors públics "arriba tard" i just un dia abans que expiri el termini, "per les ocurrències del bloc independentista"

“Els governs separatistes prioritzen i malgasten diners en el ‘procés’ mentre retallen drets als funcionaris”. Així ho ha dit el diputat de Cs i secretari de Mesa del Parlament, Joan García, al debat del ple de la cambra catalana sobre la recuperació d’una part de la paga extra dels funcionaris corresponent a desembre del 2012. En aquest sentit, ha recordat que “tot va començar al 2011 amb les retallades del Govern d’Artur Mas, quan naixia l’anomenat ‘procés’ com a cortina de fum per tapar la corrupció de Convergència”. I ha lamentat que el seu successor, Carles Puigdemont, “hagi seguit el full de ruta separatista amb les seves promeses impossibles com a màxima prioritat mentre la precarietat en la funció pública s’ha anat agreujant”.

Joan García ha criticat que “per culpa de les ocurrències dels partits independentistes” el decret de la devolució de la paga extra dels treballadors públics “arribi tard al Parlament” i just “un dia abans que expiri el termini de validació, quan es podria haver solucionat molt abans”. A més, ha alertat que el Govern “ha trigat dos anys a fer un calendari de la devolució de les pagues extres de 2013 i 2014”, deixant evidencia la seva “incapacitat”.

Sobre l’actual situació de bloqueig a Catalunya, el diputat de Cs ha proposat a JxCat i ERC que es marquin “objectius reals i útils” en benefici de tots els catalans i els ha instat a formar “un govern que compleixi amb els seus treballadors i acabi amb aquesta història d’incompliments i retallades”.

Volver a ACTUALIDAD