Actualitat

Inés Arrimadas: “L’únic interessat en què segueixi el 155 a Catalunya és Puigdemont perquè el ‘procés’ és el seu ‘modus vivendi'”

by cscatalunya — 26 abril 2018 @ 11:46
Comparte

Arrimadas alerta: “¿Cóm és possible que el Govern d'Espanya no presenti un recurs per la delegació de vot de Comín i Puigdemont com ha fet Cs?”

“L’únic interessat en que segueixi el 155 a Catalunya és Puigdemont perquè el ‘procés’ és el seu ‘modus vivendi’”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en relació a la carta que diversos polítics empresonats han enviat a l’ex president de la Generalitat perquè formi ja un govern a Catalunya. En aquest sentit, considera urgent la creació “d’un govern dins la legalitat que respecti a tots els catalans i que gestioni els problemes reals que hi ha a Catalunya”, com li reclamen els seus propis companys des de la presó.

En declaracions als mitjans de comunicació després de visitar l’Hospital de Granollers, Inés Arrimadas s’ha preguntat “cóm és possible que el Govern d’Espanya no presenti un recurs per la delegació de vot de Comín i Puigdemont”, com ha fet Cs. I ha carregat contra l’Executiu de Mariano Rajoy perquè “són els únics que poden paralitzar-lo amb un recurs d’inconstitucionalitat i no fan res davant uns fugits de la Justícia que segueixen cobrant sense venir a treballar”.

En resposta a una pregunta d’un periodista sobre la modificació de la Llei de presidència que estan impulsant els partits independentistes, la líder de Cs a Catalunya ha explicat que el seu partit ha presentat un recurs al Consell de Garanties Estatutàries “perquè Torrent torna a posar el Parlament al servei dels fugits de la Justícia” amb aquesta qüestió. Davant aquesta situació, els ha recordat als líders separatistes que “no hi ha res que es puguin inventar perquè Puigdemont torni a ser president” i els ha instat a “fer un favor als catalans i acceptar públicament el que saben en privat que és que un fugit de la Justícia no pot presidir la Generalitat”.

Després de visitar l’Hospital de Granollers acompanyada pel portaveu de Sanitat al Parlament, Jorge Soler, i els diputats Martín Barra i Blanca Navarro, Inés Arrimadas ha destacat la necessitat que el Parlament “es posi de nou a treballar en el que de debò importa als catalans”. I ha recordat que el seu grup parlamentari és el que més propostes socials ha presentat en la cambra catalana: “Nosaltres no deixem de fer visites a hospitals, entitats o de reunir-nos amb empreses i sindicats. Seguirem treballant com a força política guanyadora de les eleccions i preocupant-nos per solucionar els problemes dels ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD