Actualitat

Arrimadas: “És inexplicable que el govern de Rajoy no faci res davant el vot delegat de fugits de la Justícia”

by cscatalunya — 29 abril 2018 @ 13:19
Comparte

· La líder de Cs a Catalunya assegura que “si hi ha noves eleccions és perquè els partits independentistes no han tingut la valentia de dir als catalans que han fracassat”

 “És inexplicable que el govern de Rajoy no faci res davant el vot delegat de fugits de la Justícia”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en la seva visita a la Fira d’Abril de Barcelona.

Arrimadas ha dit que “si hi ha noves eleccions a Catalunya és perquè els partits independentistes no han tingut la valentia de dir als catalans que han fracassat”. Per això, els ha demanat “realisme i sentit comú” perquè hi hagi un govern a Catalunya “dins de la legalitat”. La líder de Cs ha assegurat que “Puigdemont forma part del passat i d’uns episodis negres a Catalunya” i ha insistit que els catalans no poden “perdre ni un minut més amb aquest ‘procés’”.

La líder de la formació taronja considera “inexplicable” que el govern d’Espanya no presenti un recurs d’inconstitucionalitat davant el vot delegat de Carles Puigdemont i Toni Comín que “segueixen rebent sou públic” i ha recordat que “estan fugits de la Justícia espanyola”.

Arrimadas també ha demanat respecte pels jutges i per la llibertat d’expressió després de la polèmica per la sentència del cas de la Manada. La portaveu de Cs s’ha mostrat oberta a una reforma del Codi Penal “amb assossec, consens i després d’un debat parlamentari”.

Volver a ACTUALIDAD