Actualitat

Sierra: “Mentre els partits separatistes tenen bloquejada Catalunya, Cs ha aconseguit impulsar ajuts a la classe mitjana i treballadora”

by cscatalunya — 1 maig 2018 @ 09:18
Comparte

La diputada de Cs retreu als líders sindicals catalans que “han preferit anar de la mà dels partits separatistes que tan mal han fet a l’economia i el treballs amb el seu projecte”

“Mentre els partits separatistes tenen bloquejada Catalunya, Cs ha aconseguit impulsar ajuts a la classe mitjana i treballadora”. Així ho ha dit la diputada i portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Sonia Sierra, en declaracions als mitjans de comunicació a la seu del partit a Barcelona amb motiu del dia dels treballadors. En aquest sentit, ha reivindicat “millores laborals per a tots els ciutadans” i ha volgut reconèixer “la tasca dels sindicats en la defensa dels drets dels treballadors”. A més, ha destacat la necessitat de prioritzar reformes, com les que ha aconseguit Cs: “Una baixada de l’IRPF a les rentes més baixes, un complement salarial per a joves, l’ampliació dels permisos de paternitat i ajuts per les escoles bressol”, entre d’altres mesures.

Sobre la manifestació que avui convoquen els sindicats a Barcelona, la diputada de Cs ha explicat que la seva formació assisteix a totes les concentracions que defensen els drets de tots els treballadors i ha lamentat que els dirigents sindicals catalans “no han respectat la pluralitat de tots els seus afiliats, dificultant la tasca de recosir la fractura social que ha causat el projecte separatista”. Per això, ha insistit en que a Catalunya “no podem perdre més temps, diners i oportunitats” i ha retret als dirigents dels sindicats que “han preferit anar de la mà dels partits separatistes que tan mal han fet amb el seu projecte independentista”, en referència a la fugida d’empreses i d’altres fets que han perjudicat l’economia i el treball a Catalunya. “Des de Cs continuem treballant per posar solució als problemes de tots els catalans”, ha declarat.

Volver a ACTUALIDAD