Actualitat

Carrizosa: “UGT i CCOO de Catalunya s’han alineat amb els qui van donar un cop a la democràcia i s’han convertit en una eina més del ‘procés’”

by cscatalunya — 3 maig 2018 @ 18:09
Comparte

El portaveu de Ciutadans adverteix que “els drets laborals dels treballadors estan molt millor protegits en uns sindicats lliures”

“UGT i CCOO de Catalunya s’han alineat amb els qui van donar un cop a la democràcia i s’han convertit en una eina més del ‘procés’”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, referint-se als dos sindicats majoritaris a Catalunya que s’han sumat diferents vegades a actes o manifestacions organitzades pels mateixos partits que “van descuidar els drets de tots els catalans, que han tingut les institucions tancades i que han dividit a la societat”.

“Uns sindicats no poden comprometre les seves sigles donant suport només a aquells que van donar un cop a la democràcia”, ha manifestat Carrizosa durant el debat de la proposta de Ciutadans sobre aquesta qüestió. També els ha retret que “hagin descuidat els drets dels treballadors a Catalunya, tenint en compte la quantitat de problemes que pateixen les classes treballadores”, com “la precarietat laboral, els baixos salaris i l’asfixiant pressió fiscal”.  “Els drets dels treballadors estan molt millor protegits en uns sindicats lliures”, ha assegurat.

El portaveu de Cs ha destacat la importància que des de les entitats sindicals també “es respecti la ideologia de tots” i que es prenguin les decisions consultant les seves bases i no “de forma opaca”.

Volver a ACTUALIDAD