Actualitat

De Páramo als partits separatistes: “Deixin d’utilitzar TV3 com un braç executor del seu ‘procés’ i treguin-la d’aquest món paral·lel on Puigdemont encara és President”

by cscatalunya — 3 maig 2018 @ 11:50
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs retreu a Convergència i ERC que “es barallin per veure qui controla TV3” en lloc de voler una televisió pública “plural i que no avergonyeixi” a la majoria de catalans

“Deixin d’utilitzar TV3 com un braç executor del seu ‘procés’ i treguin-la d’aquest món paral·lel on Puigdemont encara és President”. Així s’ha dirigit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, als partits separatistes, als qui ha retret que utilitzin la televisió que “paguen tots els catalans” com si fos “la televisió del ‘procés’”. “Al món paral·lel de TV3 hi ha gent a l’exili, hi ha Consellers i es fa un ‘reality show’ acompanyant Puigdemont en les seves aventures per Europa pagat per tots els catalans”,ha criticat.

Durant la seva intervenció en el Ple de la Cambra catalana, el Secretari de Comunicació de Cs ha retret al director de TV3, Vicent Sanchis, que participi en“mítings de Convergència” quan la Llei audiovisual no ho permet. “Si vol participar en un acte polític ha de deixar de ser director de TV3”, ha manifestat, després de recordar que el Parlament ho va reprovar amb el vot a favor de “tota l’oposició inclosa la CUP”.

Així mateix, ha assegurat que “l‘únic objectiu de Convergència i ERC és barallar-se per veure qui controla TV3”, en lloc de voler una televisió pública“plural i que no avergonyeixi” a la majoria de catalans. Per això, els ha instat a “deixar d’utilitzar-la políticament” i a buscar “entre tots una televisió que representi a tots”.

Volver a ACTUALIDAD