Actualitat

Arrimadas, sobre la modificació de la Llei de Presidència: “Ni aquesta Llei serà vigent, ni Puigdemont serà president”

by cscatalunya — 4 maig 2018 @ 11:37
Comparte

La líder de Cs critica que es tramiti per lectura única una norma que “està feta a mida per un fugit de la Justícia” i demana als partits separatistes que “deixin de situar Catalunya fora de la democràcia”

Parlament de Catalunya, divendres 4 de maig del 2018. “La ‘Llei Puigdemont’ és una farsa; en la realitat dels catalans ni aquesta Llei serà vigent, ni Puigdemont serà president”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, en referència a la Llei de la presidència que els partits separatistes volen modificar per lectura única per investir a distància a un“fugit de la Justícia”. “És una Llei feta a mida per algú que només vol drets, però cap obligació”, ha sentenciat, després d’avisar que la lectura única no està pensada per tramitar aquest tipus de lleis.

De la mateixa forma que ho va advertir el Consell de Garanties Estatutàries (CGE), Arrimadas considera que la modificació d’aquesta norma és una“barbaritat des del punt de vista jurídic, democràtic i parlamentari”, i per això ha demanat als partits separatistes que no tornin a “situar el Parlament fora de la democràcia com ja van fer els dies 6 i 7 de setembre, en un dels episodis més negres de la cambra catalana en democràcia”. 

“Avui estan tornant a intentar passar per sobre dels drets de la majoria de catalans representats en els diputats de l’oposició”, ha advertit als partits independentistes. A més, els ha instat a “no alimentar més aquesta farsa” i a no seguir “denigrant el Parlament sabent que no servirà per res”. “El més greu de tot no és que alguns hagin fugit de la Justícia, sinó que tots segueixen fugits de la realitat”, ha conclòs.

 

Volver a ACTUALIDAD