Actualitat

Arrimadas: “La ‘Llei Puigdemont’ és un vestit a mida per a un fugat de la Justícia i un desafiament a les regles democràtiques que no els portarà enlloc”

by cscatalunya — 5 maig 2018 @ 11:20
Comparte

• La portaveu nacional de Cs reclama al govern d'Espanya que "actuï" i presenti un recurs davant el Tribunal Constitucional perquè no entri en vigor aquesta Llei

Jerez de la Frontera, dissabte 5 de maig de 2018. “La ‘Llei Puigdemont’ és un vestit a mida per a un fugat de la Justícia i un desafiament a les regles democràtiques que no els portarà enlloc”. D’aquesta manera s’ha referit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, a la reforma de la Llei de la Presidència aprovada al Parlament de Catalunya pels partits separatistes i que permetria l’elecció ‘a distància’ del President de la Generalitat. “Puigdemont és passat i no formarà part del futur de Catalunya”, ha asseverat la líder de Cs.

Arrimadas ha qualificat de “cacicada” l’aprovació d’aquesta reforma legislativa al Parlament i ha reclamat al Govern d’Espanya que “actuï” i que presenti un recurs davant del Tribunal Constitucional perquè “és l’únic que pot fer que hi hagi una mesura cautelar perquè no entri en vigor aquesta llei”.

En una roda de premsa celebrada després de la inauguració de la nova seu de Ciutadans a Jerez de la Frontera, la líder de Cs a Catalunya ha lamentat la situació que es viu al Parlament català i ha assegurat que això és possible perquè “els separatistes tenen una majoria parlamentària derivada d’una llei electoral injusta”. La portaveu nacional de Cs ha recordat que en 30 anys ni el PP ni el PSOE han volgut canviar aquesta llei i ha afirmat que “si ho haguessin fet avui els separatistes no tindrien majoria al Parlament”.

La líder de la formació taronja ha posat en valor el paper de la seva formació per “impulsar a Espanya totes aquelles reformes que el bipartidisme no ha volgut treure del calaix perquè els beneficia”, i ha apostat per “un canvi de mentalitat” perquè “Espanya no pot estar en mans dels que volen trencar-la”, en al·lusió als partits nacionalistes. “Seguirem liderant l’alternativa a Catalunya i al conjunt d’Espanya”, ha afirmat la líder de Cs.

Finalment Arrimadas ha fet un reconeixement al paper de Ciutadans a Andalusia perquè “hem pogut garantir estabilitat i seguretat però també reformes i canvis”, que són els pilars de Ciutadans.

Volver a ACTUALIDAD