Actualitat

De Páramo: “Siguin valents, diguin-li a Puigdemont que no serà candidat i proposin algú que no estigui fugat, imputat i que respecti les lleis”

by cscatalunya — 6 maig 2018 @ 11:58
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs afirma que "per dignitat, memòria i justícia són les víctimes les que han de ser protagonistes i no els assassins".

Barcelona, diumenge 6 de maig de 2018. “Siguin valents, diguin-li a Puigdemont que no serà candidat i proposin algú que no estigui fugat, imputat i que respecti les lleis“. Així s’ha expressat el secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, en relació a la voluntat de Junts per Catalunya de tornar a presentar a Carles Puigdemont com a candidat a la presidència de la Generalitat. “Puigdemont en el seu república imaginària vol ser president però en la realitat democràtica de Catalunya no ho serà”, ha sentenciat el dirigent de Cs.

De Páramo ha lamentat que per “culpa dels partits separatistes Catalunya segueix paralitzada i es perden oportunitats, diners i temps de tots els catalans”. Davant aquesta situació el portaveu adjunt de Cs al Parlament ha dit que “triïn un candidat que no estigui fugat, ni imputat, que respecti les lleis i als que no pensem com ells”

En relació a la dissolució de la banda terrorista ETA, el Secretari de Comunicació de Cs, ha reclamat protagonisme per a les víctimes: “per dignitat, memòria i justícia són les víctimes les que han d’escriure el relat del terrorisme a Espanya“. De Páramo ha assenyalat que s’ha derrotat a ETA perquè “els demòcrates hem estat junts” i que des de Ciutadans no es permetrà que “els terroristes escriguin el relat de tants anys de sofriment”.

Finalment davant la candidatura del socialista Ángel Gabilondo a la presidència de la Comunitat de Madrid, De Páramo ha criticat que “els socialistes volen aconseguir en els despatxos el que no els han donat les urnes”. I ha reiterat la postura de Cs de “donar suport a un candidat interí de la llista més votada per als pocs mesos que queden fins a les pròximes eleccions”. De Páramo ha conclòs afirmant que en les eleccions de l’any que vé han de ser els ciutadans els que decideixin si volen “un PP en descomposició o un projecte renovador encapçalat per Ciutadans”

Volver a ACTUALIDAD