Actualitat

Arrimadas, sobre la delegació de vot de Puigdemont i Comín: “Espero que el Govern d’Espanya no estigui pensant més en acontentar el PNB que en protegir els catalans i actuï”

by cscatalunya — 9 maig 2018 @ 12:49
Comparte

La líder de Cs aposta perquè es formi govern a Catalunya sempre que “no sigui amb un president marioneta’ que estigui a les ordres de Puigdemont, sinó amb algú que respecti a tots els catalans”

“Espero que el Govern d’Espanya no estigui pensant més en acontentar el PNB que en protegir als catalans i actuï”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, que ha retret al Govern d’Espanya que no hagi recorregut al Tribunal Constitucional (TC) la delegació de vot de Carles Puigdemont i Toni Comín. “Dos fugits de la Justícia que van donar un cop a la democràcia i que segueixen cobrant sense venir a treballar no poden tenir el privilegi de delegar el seu vot”, ha advertit.

Arrimadas ha fet aquestes afirmacions després de visitar el nou espai actiu contra el càncer inaugurat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Barcelona, un projecte “pioner referent a Catalunya”. En declaracions posteriors als mitjans després que el Govern d’Espanya hagi recorregut al TC la llei de la Presidència que permetria a Puigdemont ser investit President de forma telemàtica, Arrimadas ha assegurat que “els partits separatistes ja sabien que la ‘Llei Puigdemont’ es recorreria”, però van voler “seguir allargant l’embolic perquè no tenen projecte per a Catalunya”.

I sobre una possible investidura a Catalunya en els propers dies, la líder de Cs aposta perquè es formi un govern, sempre que “no sigui amb un president marioneta que estigui a les ordres de Puigdemont, sinó amb algú que respecti la Llei i a tots els catalans i que retorni la convivència”.  En aquest sentit, ha demanat als partits separatistes que “reflexionin sobre si volen tornar a cometre els mateixos errors”.

Volver a ACTUALIDAD