Actualitat

Arrimadas: “Catalunya necessita un Govern que respecti les lleis i que treballi per a tots els catalans; no un Govern Puigdemont 2.0″

by cscatalunya — 10 maig 2018 @ 09:05
Comparte

La líder de Cs critica que “Rajoy no recorri el vot delegat de Puigdemont i Comín, dos fugits de la Justícia que, a més, estan cobrant sense anar a treballar”

Barcelona, dijous 10 de maig del 2018. “Catalunya necessita un Govern que respecti les lleis i que treballi per a tots els catalans; no un Govern Puigdemont 2.0”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en una entrevista a ‘Els Matins’ de TV3. La líder de la formació taronja ha apuntat que “Catalunya ha perdut moltes oportunitats econòmiques” a causa del ‘procés’ quan “és un motor econòmic de primer nivell del sud d’Europa”.

Sobre la situació a Catalunya, Arrimadas ha criticat que el Govern d’Espanya “no recorri el vot delegat de Puigdemont i Comín, dos  fugits de la Justícia que, a més, estan cobrant sense anar a treballar”.

En relació a l’enquesta del CIS, Arrimadas s’ha mostrat satisfeta perquè “els espanyols tenen ganes de canvis i reformes, mantenint l’estabilitat”. En aquest sentit, ha reiterat que “el millor per Catalunya és que hi hagi un govern que reconegui la realitat, que el ‘procés’ es un fracàs i que busqui consensos en sanitat i educació”.

Volver a ACTUALIDAD