Actualitat

Arrimadas, sobre Quim Torra: “És un candidat posat a dit per Puigdemont perquè faci més del mateix: allargar el procés, la confrontació i la fractura social”

by cscatalunya — 10 maig 2018 @ 21:21
Comparte

• La líder de Cs a Catalunya recorda que el seu partit només donarà suport que "s'aixequi el 155 quan hi hagi un govern que compleixi les lleis, la Constitució i l'Estatut, que respecti les resolucions judicials i a tots catalans“

“Quim Torra és un candidat posat a dit per Puigdemont perquè faci més del mateix: allargar el ‘procés’, la confrontació i la fractura social”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que Carles Puigdemont, “després de gairebé 8 anys de procés i sis mesos de bloqueig” hagi proposat “de nou a l’últim moment”, a pocs dies que expiri el termini per a la convocatòria d’unes noves eleccions, a Quim Torra com a nou candidat a la presidència de la Generalitat. Quim Torra ha estat designat “no per ser el millor perfil per ser President sinó per ser un dels perfils de major radicalitat entre l’independentisme”.

Arrimadas recorda que Ciutadans només donarà suport que “s’aixequi el 155 quan hi hagi un govern que compleixi les lleis, la Constitució i l’Estatut, que respecti les resolucions judicials i a tots catalans; en definitiva, quan hi hagi realment un canvi de rumb, reconeixent que el procés ha estat un fracàs”.

Volver a ACTUALIDAD