Actualitat

Inés Arrimadas, sobre Torra: “És el candidat més radical que Puigdemont podia trobar i l’únic que ha acceptat voluntàriament ser la seva titella”

by cscatalunya — 11 maig 2018 @ 12:02
Comparte

La líder de Cs a Catalunya alerta que amb Torra hi haurà "més confrontació, més conflicte i més 'procés'" i insta el Govern d'Espanya a "no mirar cap a un altre costat"

“Quim Torra és el candidat més radical que podia trobar Puigdemont i l’únic que ha acceptat voluntàriament ser la seva titella”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que el president del Parlament, Roger Torrent, hagi confirmat, en una ronda de consultes telefònica, que el candidat a presidir la Generalitat és Quim Torra. Davant aquesta situació, considera que “el nacionalisme mai deixa de superar-se a pitjor” en proposar a “un autèntic radical que defensa un nacionalisme xenòfob”, en relació als seus tuits i articles publicats en els quals insulta als espanyols, “obviant que la majoria de catalans se senten espanyols i europeus”.

En una roda de premsa al Parlament, la líder de Cs a Catalunya ha mostrat la seva “preocupació” per la designació de Quim Torra que “suposa una declaració d’intencions perquè volen més confrontació, més conflicte i més ‘procés’ després de 6 mesos de paràlisis i mentre els problemes dels catalans segueixen en un calaix”. Per això, ha instat al Govern d’Espanya a “no mirar cap a un altre costat” i ha criticat que no hagi volgut recórrer al TC la delegació de vot de Puigdemont i Comín, “dos fugits de la Justícia que han comès un cop contra la democràcia i que cobren un sou públic sense venir a treballar”. I creu que això és degut “als pactes del PP amb els nacionalistes, que hauran d’explicar als espanyols”. 

Sobre l’enquesta que avui publica el Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), que apunta que Cs tornaria a ser la força més votada en unes eleccions a Catalunya, Inés Arrimadas ha assegurat que dóna a la seva formació “un resultat espectacular”. “El que necessita Catalunya és que el separatisme reconegui el fracàs del ‘procés’ i un govern que respecti les lleis i a tots els catalans”, ha afegit després d’insistir que cal pensar més en els ciutadans que en les enquestes, “no com Puigdemont que només pensa en la seva supervivència política”.

 

Volver a ACTUALIDAD