Actualitat

Inés Arrimadas a Quim Torra: “Vostè no ha vingut a governar Catalunya sinó a garantir més confrontació, conflicte i procés”

by cscatalunya — 12 maig 2018 @ 15:45
Comparte

La líder de Cs a Catalunya retreu a Torra els seus tuits i articles d'odi cap als espanyols i que proposi "crear un comissionat per investigar el 155, però no el 3% perquè això no li interessa"

“El senyor Torra no ha vingut a governar Catalunya sinó a garantir més confrontació, conflicte i ‘procés'”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en la seva intervenció durant el ple d’investidura de Quim Torra a la cambra catalana. També ha retret al candidat a presidir la Generalitat els seus tuits i articles d’odi cap als espanyols en què“insulta els catalans que no pensen com ell” així com la creació d’un“comissionat per investigar el 155 però no el 3%” perquè “això no li interessa”.

Per la líder de Cs, no hi haurà nova etapa a Catalunya fins que es reconegui que“el ‘procés’ ha fracassat” i ha criticat que els partits independentistes “hagin il·lusionat als seus votants sabent que no els donaran una república catalana”. També ha destacat que Torra representa el “nacionalisme identitari excloent” ja que “no vol governar per al conjunt dels catalans”.

La portaveu nacional de la formació taronja ha retret al candidat a presidir la Generalitat que en el seu discurs no hagi fet cap referència a polítiques socials i li ha recordat que el primer diàleg que cal iniciar és “entre catalans per cosir la societat dividida”“Vostè humilia i vexa els catalans que ens sentim espanyols”, ha expressat Arrimadas, i ha advertit que s’encarregarà“personalment” que a Europa sàpiguen el que realment pensa Torra sobre Catalunya i els catalans.

Volver a ACTUALIDAD