Actualitat

Inés Arrimadas: “Si Quim Torra és investit anem a més xoc, més conflicte i més confrontació”

by cscatalunya — 12 maig 2018 @ 11:53
Comparte

La líder de Cs a Catalunya critica el discurs "radical" del candidat a presidir la Generalitat i alerta que "és un perill per a la convivència i l'economia de Catalunya"

“Si Quim Torra és investit president de la Generalitat anem a més xoc, més conflicte i més confrontació”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després del discurs del candidat a la presidència de la Generalitat, Quim Torra, en el ple d’investidura del Parlament. “Hem assistit a un discurs que, semblava impossible, perquè és molt més radical que el que van fer Puigdemont, Turull o qualsevol dels qui es van pujar a aquest faristol per a ser investits presidents”, ha afegit després d’alertar que, amb les seves paraules, Torra segueix endavant amb aquest ‘procés’ de fractura que suposa un perill per a la convivència i l’economia de Catalunya”.

En declaracions als mitjans de comunicació en la cambra catalana, Inés Arrimadas ha lamentat que Torra “amb prou feines hagi destinat un parell de minuts a parlar de polítiques socials”, la qual cosa demostra que “no té intenció de millorar la situació”. Per finalitzar, la líder de Cs a Catalunya ha avisat que amb Torra “anem a un xoc molt més fort” i ha defensat la seva formació com “l’alternativa al nacionalisme”.

Volver a ACTUALIDAD