Actualitat

Roldán: “Si demà Torra surt elegit President amb el vot de dos pròfugs és perquè el govern d’Espanya no ha actuat per impedir-ho”

by cscatalunya — 13 maig 2018 @ 11:13
Comparte

· La diputada de Cs creu que Torra és "el candidat més radical que Puigdemont ha trobat" i lamenta que "Catalunya estigui de nou en mans dels antisistema de la CUP"

Barcelona, ​​diumenge 13 de maig de 2018. La diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, ha assegurat que “si demà Torra surt elegit President amb el vot de dos pròfugs és perquè el govern d’Espanya no ha actuat per impedir-ho”. Roldán ha advertit a Mariano Rajoy que “amb Torra no acaba el procés” i li ha demanat que “no miri cap a un altre costat per permetre que el futur de Catalunya el marquin els nacionalistes”, en al·lusió als pactes del PP amb el PNV.

La diputada de la formació taronja ha qualificat el candidat a presidir la Generalitat de Catalunya com “el candidat més radical que Puigdemont ha trobat” i ha lamentat que “Catalunya estigui de nou en mans dels antisistema de la CUP”. Sobre el discurs pronunciat per Torra en el passat Ple d’investidura, en què “ni tan sols va demanar perdó pels seus tuits i articles xenòfobs”, la diputada de Cs ha assenyalat que “el titella de Puigdemont no va parlar dels problemes reals dels catalans”. “Únicament es va preocupar de recuperar la república quan aixequin el 155”, ha afegit. En aquest sentit, Roldán ha reiterat al govern d’Espanya la necessitat que els partits constitucionalistes “segueixin units en l’aplicació de la Constitució a Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD