Actualitat

Carrizosa, sobre la reunió de Torra i Puigdemont: “No tenia suficient amb insultar-nos; ara riu dels catalans anant a Berlín per reunir-se amb un fugit de la Justícia”

by cscatalunya — 15 maig 2018 @ 17:01
Comparte

El portaveu de Cs en el Parlament adverteix que Torra no compleix els requisits per aixecar el 155 perquè “ell mateix ha reconegut que no complirà les lleis”

“Quim Torra no tenia suficient amb insultar-nos en tuits i articles; ara riu dels catalans anant a Berlín per reunir-se amb un fugit de la Justícia”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després que el nou president de la Generalitat, Quim Torra, hagi viatjat a Berlín per reunir-se amb Carles Puigdemont. “Lamentem que el seu primer acte com a president hagi estat aquest ‘show’”, ha manifestat.

En declaracions als mitjans de comunicació, el portaveu de Cs ha advertit que Torra no compleix els requisits perquè el Govern d’Espanya pugui aixecar l’article 155 perquè “ell mateix ha reconegut en els seus discursos que no complirà les lleis i que vol buidar de contingut el Parlament creant un Consell de la República”. Per això, li ha demanat al president del Govern, Mariano Rajoy, que“prengui les mesures pertinents” després de conèixer les intencions de Torra.

Volver a ACTUALIDAD