Actualitat

Cs proposa crear una comissió en el Parlament per donar veu als autònoms que considera han estat oblidats pel Govern

by cscatalunya — 18 maig 2018 @ 11:05
Comparte

La diputada Sonia Sierra critica que Quim Torra busqui “allargar l'embolic del ‘procés’ i el 155”, en lloc de “gestionar els problemes dels catalans”

“Volem iniciar la legislatura parlant d’ocupació, d’emprenedoria i d’autònoms”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en la comissió de Treball del Congrés dels Diputats, Sergio del Campo, després de registrar, juntament amb les diputades en el Parlament Laura Vílchez i Sonia Sierra, una proposta per crear una comissió de seguiment per a “l’impuls del treball autònom”. Del Campo considera que “cal donar veu aquests treballadors que representen un 20% de la població activa a Catalunya” i que, “durant tants anys, han estat oblidats” pel govern de la Generalitat.

“El Govern ha donat l’esquena els grans protagonistes de l’economia catalana, mentre han estat gastant-se els diners de tots en estructures d’Estat i saltant-se les lleis“, ha criticat el diputat de Cs al Congrés.

Sobre la situació política, la diputada Sonia Sierra ha reconegut estar “preocupada” perquè Catalunya té un president que “no respecta i insulta la majoria de catalans i a tots els espanyols que no pensen com ell”.

Considera que l’elecció de Torra és “una mostra més” que els partits separatistes “no volen governar ni gestionar els problemes dels catalans”, com les llistes d’espera en sanitat o els barracons a les escoles, sinó que “volen allargar l’embolic del ‘procés’, el 155 i el bloqueig”.

Tot i això, ha assegurat que des de Ciutadans estan “disposats a treballar i donar la veu a tots aquells que se senten espanyols, catalans i europeus”.

Volver a ACTUALIDAD