Actualitat

Arrimadas, sobre la macrooperació policial: “Tothom sap que s’ha desviat diners públics a Catalunya i l’únic que ho nega és Rajoy”

by cscatalunya — 24 maig 2018 @ 13:33
Comparte

La líder de Cs adverteix que "l'obsessió de Torra és veure com pot generar més problemes i no donar la cara davant els catalans als quals ha insultat"

Parlament de Catalunya, dijous 24 de maig del 2018. “Tothom sap que s’ha desviat diners públics a Catalunya i l’únic que ho nega és Rajoy”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en referència a la macrooperació policial de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) i la Fiscalia Anticorrupció en la comunitat que investiga un possible “desviament de fons públics per finalitats il·legals” i que podrien estar relacionats amb el procés separatista, segons diverses informacions. El mateix dia en què també s’ha conegut la sentència del cas Gürtel que implica al PP, Arrimadas ha defensat “lluitar contra la xacra de la corrupció“, vingui d’on vingui.

D’altra banda, en una roda de premsa en el Parlament Arrimadas ha advertit que el nou president de la Generalitat, Quim Torra, “ha demostrat que no té ganes de solucionar els problemes dels catalans”, sinó que “només busca la confrontació” en designar a persones com a Consellers que “ell sap que no poden governar” perquè estan “fugits de la Justícia o a la presó”.

Ho ha dit el dia abans que la cambra catalana celebri un ple en el qual Torra hauria d’haver “donat la cara” per presentar el nou Govern. “La seva obsessió és veure com pot generar més problemes i donar menys la cara davant els catalans als quals ha insultat”, ha dit. També ha manifestat la seva “indignació per com Torra diu que vol gastar-se els diners de tots a anar a veure a un fugit de la Justícia” –referint-se a Carles Puigdemont- en comptes de “destinar els diners en sanitat o educació”. “És el primer que no vol que s’acabi el 155 perquè viu de la confrontació”, ha sentenciat.

La també portaveu nacional de Ciutadans s’ha mostrat “orgullosa” que ahir s’aprovessin els Pressupostos Generals de l’Estat gràcies a la “responsabilitat” del seu partit, que ha aconseguit “millores per a tots els espanyols”. Amb l’aprovació dels comptes es garanteix un augment del permís de paternitat i una baixada de l’IRPF per a la classe mitjana i treballadora, entre altres coses. I ha conclòs: “Estic convençuda que en les properes eleccions generals molts espanyols tindran en compte que Cs és un projecte que lluita contra la corrupció i que dóna estabilitat”.

Volver a ACTUALIDAD