Actualitat

Sonia Sierra: “Cap amenaça, insult o atac aconseguirà callar als qui defensem la convivència i la unió a Catalunya”

by cscatalunya — 26 maig 2018 @ 13:15
Comparte

La diputada de Cs alerta que "Torra només vol governar per als dels llaços grocs" i anuncia un nou atac a la seu del partit a Barcelona

“Cap amenaça, insult o atac aconseguirà callar als qui defensem la convivència i la unió a Catalunya”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, en declaracions als mitjans de comunicació en la seu del partit a Barcelona, que aquesta matinada ha estat atacada amb pintura groga. En aquest sentit, ha recordat que les seus de la seva formació reben “atacs constants” i que els dirigents del seu partit “han estat declarats persones non grates en alguns municipis”. Davant aquesta situació, ha lamentat que els partits independentistes “no van condemnar la violència en el Parlament” a proposta de Cs. “Nosaltres condemnem tot tipus de violència, vingui d’on vingui”, ha manifestat.

Després que el portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, va retirar ahir dels escons buits del Govern un llaç groc, Sonia Sierra ha explicat que en el Parlament va quedar constatat que Torra no vol governar i que, quan ho faci, només vol fer-ho per als dels llaços grocs”. I ha instat a la resta de grups parlamentaris a “respectar la neutralitat de les institucions públiques catalanes, la convivència i la unió”.

Volver a ACTUALIDAD