Actualitat

Lorena Roldán: “Torra no vol governar; els partits separatistes intenten tapar amb símbols partidistes la seva incapacitat de formar govern”

by cscatalunya — 27 maig 2018 @ 10:47
Comparte

La diputada de Cs denuncia l'atac al domicili particular del regidor del partit a Sitges: “Condemnem qualsevol tipus de violència, vingui d'on vingui”

“Torra no vol governar; els partits separatistes intenten tapar amb símbols partidistes la seva incapacitat de formar govern”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, després que el president de la Generalitat encara no hagi nomenat als consellers del Govern perquè “proposa a persones a la presó i fugides de la Justícia”. Davant aquesta situació, ha defensat un govern “que treballi per a tots els catalans i no només per als dels llaços grocs”.

En declaracions als mitjans de comunicació en la seu del partit a Barcelona, ha assegurat que Quim Torra “prefereix el conflicte a governar, el caos a l’estabilitat política i els insults a la convivència a Catalunya”. I ha afegit que als partits independentistes “se’ls hi ha caigut la careta” ja que Torra està seguint el full de ruta traçat per Puigdemont”, després de destacar que “no volen que s’aixequi el 155 perquè viuen de la confrontació en lloc de parlar de sanitat, educació, dependència i la resta de problemes de tots els catalans”.

D’altra banda, la diputada de Cs ha volgut mostrar “tot el suport” a Miguel Ángel Bestenier, regidor del partit a Sitges, i a la seva família després que s’hagi atacat el seu domicili particular aquesta nit amb l’impacte d’una pedra en una de les finestres de l’habitatge. “Rebutgem tot tipus de violència i conducta antidemocràtica, vingui d’on vingui”, ha declarat.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre l’acció dels CDR en la platja de Mataró, on han col·locat tovalloles grogues en forma de creu, Lorena Roldán ha defensat que “els carrers, les places i les platges són de tots els catalans” i ha lamentat que alguns vulguin convertir-les en “cementeris ideològics on posar símbols partidistes”. Per això, ha instat als representants de tots els grups parlamentaris a “garantir la convivència a Catalunya” ja que considera que és “una obligació dels polítics”.

Volver a ACTUALIDAD