Actualitat

Cs Santa Coloma es queda sol defensant els alumnes de l’IES Palau presumptament assetjats per professors d’aquest centre educatiu

by cscatalunya — 29 maig 2018 @ 11:49
Comparte

El portaveu local, Dimas Gragera, critica que "el PSC, ha tornat a votar al costat dels independentistes, mentre que el PP s’ha abstingut en una moció que vulnerava els drets dels fills dels guàrdies civils d'IES Palau"

Santa Coloma de Gramenet, 28 de maig del 2018. “Ciutadans (Cs) ha estat l’únic partit de l’ajuntament de Santa Coloma que ha defensat als alumnes de l’IES Palau, presumptament assetjats per professors d’aquest centre educatiu”. Així ho ha constatat el portaveu local, Dimas Gragera, després que el ple de l’ajuntament ha aprovat una moció presentada per SOM GRAMENET (coalició formada per les CUP i Podem) i ICV-EUiA, que sol·licita que s’arxivi la causa judicial oberta per la Fiscalia i que es doni suport al professorat de l’IES Palau. Per a Gragera aquesta moció “carrega contra els drets dels fills dels guàrdies civils d’aquest centre educatiu”.

El portaveu de la formació taronja ha destacat que aquesta iniciativa ha comptat amb el suport del PSC i amb l’abstenció del Partit Popular. “Avui a Santa Coloma el PSC, ha tornat a ser, amb Parlón al capdavant, aquest partit que vota al costat dels independentistes”,ha afirmat el dirigent de Cs que ha assenyalat també que “el PP ha decidit abstenir-se en una moció que vulnerava els drets dels fills dels guàrdies civils d’IES Palau “.

Gragera ha qualificat de “trist” una situació en què “s’ha humiliat presumptament a uns nens pel simple fet de ser fills de Guàrdies Civils”. I ha reclamat que “es deixi actuar la justícia”. Per a l’edil de Cs “ni PSC, ni PP, han estat a l’altura del que s’espera de dos partits amb sentit d’Estat”. “Flac favor els fan a aquests nens donant el seu suport a una moció afavorida per la CUP i que l’únic que pretén és criminalitzar les versions dels menors en les seves declaracions” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD