Actualitat

Lorena Roldán: “El show de Torra no ha fet més que començar; ni respectarà les lleis ni treballarà per a tots els catalans perquè vol més conflicte”

by cscatalunya — 30 maig 2018 @ 14:08
Comparte

Cs presenta en el Parlament una Proposició de Llei per “baixar els impostos a la classe mitjana i treballadora” mitjançant una modificació dels trams de l’IRPF

Parlament de Catalunya, dimecres 30 de maig del 2018. “El show de Torra no ha fet més que començar; ni respectarà les lleis ni treballarà per a tots els catalans perquè vol més conflicte i seguir amb l’embolic”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, després de conèixer els noms dels consellers que ha proposat el president de la Generalitat, Quim Torra. En aquest sentit, ha recordat que “ell sabia que no podia nomenar a persones fugides de la Justícia o amb causes judicials pendents” i creu que el president “ha deixat clar que només vol recuperar les lleis de ruptura i fer un Parlament paral·lel”. Per això, ha instat als partits constitucionalistes a “parlar i treballar plegats per garantir els drets de tots els catalans”.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre l’aplicació de l’article 155 de la Constitució en una roda de premsa al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán ha destacat que s’ha de continuar aplicant si “els dirigents polítics catalans segueixen creient que estan per sobre de les lleis”.

D’altra banda, el diputat de Cs José María Cano ha anunciat que el seu grup parlamentari ha presentat a la cambra catalana una Proposició de Llei* “per baixar els impostos a la classe mitjana i treballadora” mitjançant una modificació dels trams de l’IRPF. Quelcom que ha assegurat que “també beneficiarà als pensionistes” i suposarà “una reducció de la pressió fiscal a les rendes inferiors a 33.000€”. Després de recordar que la classe mitjana i treballadora a Catalunya és la que ha patit la major pujada d’impostos, ha criticat“la passivitat dels governs de la Generalitat” en aquest assumpte. “Aquesta mesura de Cs compensarà l’esforç econòmic que els catalans han fet en aquests anys tant durs de crisi”, ha manifestat.

Volver a ACTUALIDAD