Actualitat

De Páramo al director de TV3: “Vostè ha passat a ser de ‘Sanchis el reprovat’ a ‘Sanchis el descontrolat’”

by cscatalunya — 1 juny 2018 @ 11:50
Comparte

El Secretari de Comunicació de Ciutadans retreu al director de TV3 que participi en mítings polítics de JxCAT i li demana que “dimiteixi”

Parlament de Catalunya, divendres 1 de juny del 2018. “Vostè ha passat a ser de ‘Sanchis el reprovat’ a ‘Sanchis el descontrolat’”. Així s’ha dirigit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu del partit en la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Fernando de Páramo, al director de TV3, Vicent Sanchis, a qui li ha recriminat haver fet “el que li ha donat la gana amb la televisió que paguem tots els catalans” fins avui, que s’ha iniciat de nou el control parlamentari.

De Páramo li ha tirat en cara la seva participació en mítings polítics de JxCAT i li ha advertit: “Si no li agrada el control parlamentari ho té molt fàcil: dimiteixi”.  A més, li ha recriminat la falta de “pluralitat i de rigor informatiu en tota aquesta etapa de descontrol” en convertir la televisió pública en el “reality de Puigdemont” i en entrevistar a “condemnats per terrorisme”, referint-se a Arnaldo Otegi. “És una vergonya que en una cadena pública de tots els catalans s’intenti blanquejar el terrorisme”, ha afegit.

En la mateixa línia s’ha expressat la diputada Sonia Sierra, que ha retret al president en funcions de la CCMA, Brauli Duart, cobrir més actes de “fugits de la Justícia” que del partit que ha guanyat les eleccions a Catalunya. “Mantenir la república independent de TV3 ens costa molts diners a tots els catalans”, ha sentenciat i ha conclòs: “Els demanem que deixin de ser una peça més de l’engranatge del ‘procés’ i que TV3 torni a ser la televisió de tots”.

Volver a ACTUALIDAD