Actualitat

Arrimadas afirma que Cs farà una oposició “ferma i constructiva” i que estaran “atents a les concessions de Sánchez a partits populistes i separatistes”

by cscatalunya — 2 juny 2018 @ 13:56
Comparte

· La líder de l'oposició a Catalunya no assisteix a la presa de possessió del Govern perquè assegura que “Torra només vol governar pels que porten el llaç groc”

Sitges, dissabte 2 de juny de 2018. “Cs farà una oposició ferma i constructiva, i estarem atents a les concessions de Sánchez a partits populistes i separatistes”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, davant els mitjans de comunicació abans d’assistir a la clausura de la XXXIV Reunió Anual del Cercle d’Economia de Sitges.

Arrimadas ha demanat al nou president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez, “que deixi tancats els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) i el 155 a Catalunya i que convoqui eleccions”. La portaveu taronja defensa el “no” de Cs en la moció de censura perquè “és un govern Frankenstein, amb 84 diputats, que no ha guanyat les eleccions, i que està emmanillat a Bildu, Puigdemont i Torra”. I ha afegit que confia que “Sánchez no robi la paraula, la veu i el vot dels espanyols per triar a les urnes un govern fort, que afronti els reptes del futur i que pugui dialogar amb partits no separatistes”.

D’altra banda, la líder de Cs a Catalunya no ha assistit a la presa de possessió del nou Govern de la Generalitat perquè “Torra només vol governar pels que porten el llaç groc”tal com va anunciar ell mateix en un tuit. Arrimadas considera que “com a guanyadors de les eleccions i principal partit de Catalunya, Cs, tenen el deure denunciar-ho”.

Volver a ACTUALIDAD