Actualitat

Sierra, sobre el nou Govern: “Són els mateixos fent el mateix; han deixat clar que només volen governar pels qui porten el llaç groc”

by cscatalunya — 4 juny 2018 @ 13:11
Comparte

Cs registra una proposta en el Parlament en suport als "alumnes de l'IES Palau que van ser assetjats per alguns professors, presumptament, per ser fills de Guàrdia Civils"

Barcelona, dilluns 4 de juny del 2018. “Són els mateixos fent el mateix; ja han deixat clar que només volen governar pels qui porten el llaç groc”. Així s’ha referit la diputada de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Sonia Sierra, al nou Govern que va prendre possessió dissabte passat i que “no representa a la majoria dels catalans”. Per a Sierra, una mostra d’això és “la pancarta que ha instal·lat” el president de la Generalitat, Quim Torra, en la façana del Palau en favor dels polítics que estan a la presó: “Volen recuperar ambaixades pro independència, omplen institucions que haurien de ser de tots amb simbologia partidista i volen recuperar les lleis il·legals”, ha advertit en una roda de premsa a la seu del partit a Barcelona.

Davant aquesta situació, s’ha preguntat: “Què més necessiten alguns per veure que a Catalunya s’ha d’aplicar la Constitució?”. La també portaveu de Cs en Ensenyament ha criticat que el nou conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, reconegués que “només governarà pels qui porten un llaç groc”.“Les escoles són de tots”, ha assegurat la diputada de Cs. Per això, des de la formació taronja s’ha registrat una proposta de resolució* en el Parlament en“suport als alumnes de l’IES Palau de Sant Andreu de la Barca que van ser assetjats per alguns professors, presumptament, per ser fills de Guàrdies Civils”. “Demanem respecte per tots els alumnes catalans”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD